עוגת גבינה / יוכי

    עפר גדנקן No Comments on עוגת גבינה / יוכי
    13:30
    17.05.24
    קובי פינקלר No Comments on קצינים מספרים על קרבות ג'בליה: "הלחימה האלימה ביותר"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חומרים:
    • אינסטרנט פודינג וניל עלית בקרטון
    • 2 כוסות קמח
    • 2 כפיות אבקת אפיה
    • כוס+שליש סוכר
    • שקית סוכר וניל
    • 200 גר' חמאה
    • 4 ביצים
    • 2 מיכלי שמנת מתוקה
    • גביע שמנת חמוצה
    • חצי קילו גבינה לבנה 5%
    • 2 כפות מייפל
    • חבילת פאקנים טיבעיים.
    .

    אופן ההכנה:
    • מערבבים קמח, אבקת אפיה, שלי כוס סוכר, סוכר וניל ואת החמאה
    • מוסיפים 4 חלמונים וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק
    • מהדקים מחצית מהבצק לתבנית משומנת – זו התחתית
    • משטחים את המחצית השניה של הבצק לתבנית עם נייר אפייה
    • את 2 התבניות אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
    • מקציפים: שמנת מתוקה, סוכר, פודינג עלית ושמנת חמוצה עד שנוצר קרם
    • מוסיפים את הגבינה וממשיכים להקציף
    • יוצקים את הקרם לתבנית עם התחתית ומפוררים מעל את הבצק השני
    • מכניסים במקרר למספר שעות



    0 תגובות